Uitleendienst

Uitleendienst

Wist je dat Parantee-Psylos een uitleendienst van sportmateriaal, dat je voor een beperkte tijd kan ontlenen, heeft? Wie een G-sportevenement organiseert kan bij ons terecht voor:

Wat is de kostprijs voor het ontlenen van dit materiaal? De waarborg en huurprijs zijn vermeld in het aanvraagformulier. Beide dienen cash betaald te worden bij het afhalen van het materiaal. De waarborg krijg je terug bij het inleveren van het materiaal in goede staat.

Hoe kan je het G-sportmateriaal aanvragen? Via het online aanvraagformulier. Download het hier en bezorg het minimum 14 dagen voor de activiteit aan uitleendienst@parantee-psylos.be. De reservatie is pas definitief na bevestiging.

Waar kan je het materiaal afhalen? Het materiaal is ter beschikking op het Parantee-Psylossecretariaat te Gent, tenzij anders vermeld.

Huis Van de Sport
Zuiderlaan 13
9000 Gent

Wanneer kan je het materiaal ophalen? Onze uitleendienst is van maandag tot vrijdag open van 8u30-12u30 en 13u30-16u30 of volgens afspraak. We zijn gesloten op feestdagen.

Met het ondertekenen van het aanvraagformulier ga je ook akkoord met het reglement van onze uitleendienst. We verwachten dat je respect toont voor het materiaal. Bij verlies of schade zullen we een onkost aanrekenen. Het reglement kan je hier raadplegen.

Personen met een beperking die interesse hebben om te handbiken of clubs die een werking voor handbikers willen opstarten/uitbouwen kunnen bij Parantee-Psylos terecht voor het ontlenen van een handbike. De duur en kostprijs hangt af van het doeleinde en wie de aanvraag indient. Meer info zie hieronder:
Procedure uitlenen van een handbike

Waar kan ik sportrolstoelen ontlenen?
Parantee-Psylos heeft geen uitleendienst van sportrolstoelen voor promotionele doeleinden. Hiervoor kan je wel terecht bij:

• Clubs van Parantee-Psylos
vzw Dominiek Savio
Silos
Sint Jan Zedelgem
Wapper vzw
Spinnaker vzw

Wens je nog ander materiaal te ontlenen? Of heb je vragen rond aankoop van sportmateriaal? Dan kan je hiervoor terecht bij G-sport Vlaanderen.
Meer info: info@gsportvlaanderen.be of +32 3 240 62 98