Uitleendienst

Uitleendienst

Sinds 01/10/2018 heeft Sport Vlaanderen zijn gratis uitleendienst uitgebreid met G-sportmateriaal.
Ben je op zoek naar torballen, bocciaballen, rinkelvoetballen, simulatiebrillen, ... Neem dan zeker een kijkje op hun website.

In onze eigen uitleendienst hebben we nog volgend materiaal:
- geocachemateriaal
- stap-je-mee boxen
Het aanvraagformulier vind je hier.

Wie een G-sportevenement organiseert kan bij ons terecht voor promomateriaal.

Personen met een beperking die interesse hebben om te handbiken of clubs die een werking voor handbikers willen opstarten/uitbouwen kunnen bij Parantee-Psylos terecht voor het ontlenen van een handbike. De duur en kostprijs hangt af van het doeleinde en wie de aanvraag indient. Meer info zie hieronder:
Procedure uitlenen van een handbike
Aanvraagformulier handbike

Wanneer kan je het materiaal ophalen?
Onze uitleendienst is van maandag tot vrijdag open van 8u30-12u30 en 13u30-16u30 of volgens afspraak. We zijn gesloten op feestdagen.

Waar kan je het materiaal afhalen? Het materiaal is ter beschikking op het Parantee-Psylossecretariaat te Gent, tenzij anders vermeld.

Huis Van de Sport
Zuiderlaan 13
9000 Gent

Waar kan ik sportrolstoelen ontlenen?

Ben je zelf een rolstoelgebruiker en wil je graag een nieuwe sport uitproberen maar heb je nog geen sportrolstoel? Dan kan je bij Sport Vlaanderen gedurende 6 maanden een sportrolstoel uittesten. Meer info vind je hier.

Parantee-Psylos heeft geen uitleendienst van sportrolstoelen voor promotionele doeleinden. Hiervoor kan je wel terecht bij:

- Clubs van Parantee-Psylos
vzw Dominiek Savio
Silos
Sint Jan Zedelgem
Wapper vzw
Spinnaker vzw

- Thomas More: meer info via Joeri Verellen joeri.verellen@thomasmore.be


Wens je nog ander materiaal te ontlenen? Of heb je vragen rond aankoop van sportmateriaal? Dan kan je hiervoor terecht bij G-sport Vlaanderen.
Meer info: info@gsportvlaanderen.be of +32 3 240 62 98