Nieuws

Leuven Bears On Wheels jeugd ontmoet topspeler tijdens stage op WK

Zes enthousiaste spelers en hun begeleiding van Leuven Bears On Wheels Academy trokken op trainingskamp naar Hamburg en pikten er ook enkele wedstrijden mee van het WK. Met als absolute uitschieter een ontmoeting met de beste speler van de wereld!"Tijdens een trainingskamp van drie dagen was het zweten, puffen, grommen en lachen maar een zeer nuttige en inspirerende ervaring, niet alleen voor de spelers maar ook voor de coach/trainer", aldus begeleider Freddy Hernou. "Diverse oefeningen en testen speelden in het voordeel van JBOW waar we met een 'best of class' qua snelheid en behendigheid werden beloond. Alle spelers hebben hun allerbeste beentje voorgezet en dat kon je merken aan de intensiteit waarmee de oefeningen werden afgewerkt. We mogen er terecht fier op zijn."

Tijdens het WK was er ook de mogelijkheid om drie wedstrijden bij te wonen met als topper Duitsland – Canada. Als klap op de vuurpijl was er ook een meet&greet met Patrick Anderson, de beste speler ter wereld.

"Het was dan ook met een gevoel van ‘jammer dat het voorbij is’ dat we terugkeerden naar Leuven na afloop. Onze bus was te klein voor de verhalen en de opgestoken kennis", besloot Hernou.

< Terug