Nieuws

VE-tennis kent zijn Limburgse kampioenen

Negentien deelnemers uit zeven verschillende clubs trokken in TC Wimbledon ten strijde voor de titel van Limburgs Kampioen 2017. De zevende editie van het Limburgs kampioenschap voor tennissers met een verstandelijke beperking en autismespectrumstoornissen was wederom een succes.

Op het hoogste niveau (niveau 1) ging wereldkampioene Hanne Lavreysen (TC Lommel) met de gouden medaille lopen, het zilver was voor Tom Thierie (TC Wimbledon) en Lies Gielis (GT Tessenderlo) is enorm tevreden met haar bronzen medaille.

Ook Gilles Pierseaux werd Limburgs kampioen (TC Wimbledon). Hij deed dat in niveau 2 en ging Dennis Deherdt (TC Wimbledon) vooraf. Het brons staat te pronken op de schouw van Leandro Van der Wielen (TC Winterslag).

In niveau 3 was de gelukkige Jelle Renders (TC Winterslag). Het zilver werd verdiend gewonnen door Toon Schoefs (TC Wimbledon) en het mooie brons ging naar Zoë Lemmens (GT Tessenderlo).

Alle 19 spelers kregen een trofee, gesponsord door Kiwanis Hageland - Tienen. Tennis Vlaanderen (gewest Limburg) zorgde tevens voor een mooi geschenk en sloot het kampioenschap af met een gezellige receptie.Met dank aan: Nancy Engelen en Lindag Goffings. < Terug