Ticketverkoop

BPC duidt CoSport aan als ticketverkoper voor Rio 2016

Het Rio Paralympic Team Belgium hoopt op een grote aanwezigheid van supporters, familieleden en vrienden. Aangezien de Spelen aan de andere kant van de planeet plaatsvinden, ging het Belgian Paralympic Committee (BPC) in dat kader een samenwerking aan met CoSport, de Global Authorized Ticket Reseller van het International Paralympic Committee (IPC).


Onder meer dankzij hun 30 jaar ervaring in het olympisme, werd CoSport door IPC aangeduid als wereldwijde ticketverkoper (‘ATR’) en Official Hospitality Provider voor de Paralympische Spelen van Rio 2016, Pyeongchang 2018 en Tokio 2020. Ook het BPC maakt nu gebruik van deze samenwerking om de aankoop van tickets in België te vereenvoudigen.

Dankzij deze samenwerking kunnen alle Belgen, die plannen hebben om het Paralympic Team Belgium in Rio te gaan aanmoedigen, hun tickets nu direct online boeken via www.cosport.com.

Behalve individuele tickets biedt CoSport ook pakketten aan, bestaande uit tickets, accommodatie, transport en hulp ter plekke. Vliegtuigreizen moeten steeds apart geboekt worden. Afspraak dus op www.cosport.com of bij het CoSport Team (cosport@cosport.com).

Familieleden van atleten kunnen, net als nationale sportfederaties, een korting krijgen op de aankoop van pakketten. Hiervoor dient een code te worden aangevraagd bij het BPC. Meer info via office@paralympic.be.