Uitleendienst

Uitleendienst

Organiseer jij of je club/school/organisatie een activiteit/les/infomoment en ben je op zoek naar het geschikte sportmateriaal voor personen met een handicap? Of heb je zelf een handicap en ben je op zoek naar een sportrolstoel? Dan kan je hiervoor bij Parantee-Psylos terecht. Onze uitleendienst beschikt over sportspecifiek, logistiek en paramedisch materiaal.

Wat kun je ontlenen bij Parantee-Psylos?

  • Sportrolstoelen
Beginnende sporters en clubs lid van Parantee-Psylos of aangesloten bij een van de partnerfederaties van Parantee-Psylos kunnen ter kennismaking met de rolstoelsport een sportrolstoel ontlenen.
We beschikken over tennis/badmintonrolstoelen, handbikes en wheelers. Dit kan ontleend worden voor een maximum van zes maanden.

  • Sportspecifiek materiaal

Bocciaballen, torballen, voetballen met belletjes, vastzitinrichting voor atleten met een fysieke handicap en ander sportspecifiek materiaal kan ontleend worden voor promotionele activiteiten. De duur van de ontlening is af te spreken met de verantwoordelijke van de uitleendienst. 

  • Trainingsmateriaal

Trainers bij Parantee-Psylosclubs die op zoek zijn naar algemeen trainingsmateriaal kunnen hiervoor ook bij Parantee-Psylos terecht. We beschikken over tal van materiaal waaronder een bosu bal, hindernissenparcours, légértest, propriofoot trainer, stability trainer en nog veel meer. Het volledige overzicht is terug te vinden op het aanvraagformulier.

  • Logistiek en paramedisch materiaal

Nationale teams, organisatoren van G-wedstrijden/toernooien lid van Parantee-Psylos of een reguliere partnerfederatie kunnen als ondersteuning ook paramedisch en logistiek materiaal ontlenen.


Hoe materiaal ontlenen?

Reserveren van G-sportmateriaal kan per mail. Stuur het aanvraagformulier volledig ingevuld terug naar uitleendienst@parantee-psylos.be. De reservatie is pas definitief na bevestiging. 

Download hier het aanvraagformulier.


Wat kost ontlenen van materiaal en hoelang kan ik het materiaal ontlenen?

De kostprijs en de maximale duur van ontlening is afhankelijk van het materiaal dat ontleend wordt.
De waarborg dient cash betaald te worden bij het afhalen het materiaal (uitzondering: sportrolstoel).Waar kun je het materiaal afhalen?

Het uitleenmateriaal is ter beschikking op het Parantee-Psylossecretariaat: Huis van de Sport, Zuiderlaan 13 te Gent.


Wanneer kan het materiaal afgehaald worden?

Het materiaal aanwezig op het Parantee-Psylossecretariaat kan opgehaald en teruggeleverd worden van maandag tot en met vrijdag en dit tijdens de kantooruren van 8u30-12u30 - 13u30-16u30 of volgens afspraak.


Meer informatie?

Neem contact met de verantwoordelijke van de uitleendienst via uitleendienst@parantee-psylos.be of telefonisch op 09 243 11 76.


Overige uitleendiensten G-sportmateriaal:

via Kennisloket G-Sport Vlaanderenwheeler BPC.JPGRolstoel2.jpgGoalbal.jpgPropriofoot.jpgKine.jpg