Nieuws

Zin in een opleiding Football For All Leadership Programme?

De KBVB, koepelfederatie voor het voetbal in België en dus ook van onze partnerfederatie Voetbal Vlaanderen, financiert één Belgische kandidatuur om deel te nemen aan de Football For All Leadership Programme.  

Dit is een unieke, Engelstalige opleiding die is opgericht om werkgelegenheid en ondernemerschap bij mensen met een beperking in de voetbalwereld te promoten.

Deze opleiding zorgt er enerzijds voor dat mensen met een beperking een kwaliteitsvolle opleiding krijgen gericht op het vinden van werk in de voetbalwereld en anderzijds om hen tijdens hun stageperiode een project te laten ontwikkelen binnen deze sport. Deze 2de editie van het ‘Football For All Leadership Programme’ zal plaatsvinden in Lissabon.

De KBVB vindt het belangrijk om opleidingskansen aan te bieden en sociale inclusie te promoten. Mensen met een beperking zijn onvoldoende vertegenwoordigd en hier willen zij verandering in brengen door deze mensen de kans te geven om zich hierin verder te ontwikkelen en stage te lopen bij de KBVB. De inschrijvings- en reiskosten die deze opleiding met zich meebrengen, worden terugbetaald door de federatie.


Deadline: woensdag 31 juli 2019
Opleiding: 20 - 27 oktober, 2019
Locatie: Lissabon, Portugal
Taal opleiding: English
Stageperiode KBVB: Tussen november 2019 – juli 2020

Kostprijs: € 700* (exclusief vliegtickets)

Klik hier en stel je kandidaat voor deze opleiding

Meer info:
Hedeli Sassi
Corporate Social Responsibility Royal Belgian FA
hedeli.sassi@footbel.com


< Terug