Nieuws

Algemene vergadering verwelkomt en neemt afscheid

Tijdens de algemene vergadering van Parantee-Psylos verzamelden 87 clubs, waarvan 44 aanwezig en 43 vertegenwoordigd door volmacht, in Gent. Bedankt voor de talrijke opkomst! Vijf nieuwe clubs kwamen erbij, enkele bestuurders namen afscheid.

De nieuwe clubs zijn Antwerp Phantoms, G-badminton Avalympics, G-sport Vorselaar, De Watertrappers en KomErMaarAchter. Voor vier bestuurders was de algemene vergadering hun laatste wapenfeit: Heleen Van den broeck, Niek Geuens, Guido Koevoets en ondervoorzitter Myriam Bergmans. Die twee laatste waren present en werden in de bloemetjes gezet. Sabine Appelmans, Janne Kerremans en Ellen Van Camp zijn de nieuw verkozen bestuurders. Stef Dehantschutter en Joeri Verellen werden herverkozen.

Na de goedkeuring van de jaarrekening en een voorstelling van de verschillende teams werden ook de clubs die een jubileum vierden nog in de bloemen gezet.

Na afloop kon iedereen nog uitgebreid napraten op de receptie. Bedankt aan iedereen om te komen en afspraak voor de volgende Algemene Vergadering op donderdag 19 maart 2020 in Antwerpen! 

< Terug