Nieuws

Te Gekke Wandelingen officieel van start

Onder massale persbelangstelling werd gisteren in Zoersel de campagne Te Gekke Wandelingen gelanceerd, een samenwerking van Parantee-Psylos met Te Gek!? en Wandelsport Vlaanderen.

Wandelen is één van de meest laagdrempelige bewegingsactiviteiten die er bestaat. Door te wandelen zet je een stap naar een betere psychische, lichamelijke én sociale gezondheid. Elk vanuit hun eigen missie en visie willen Te Gek!?, Parantee-Psylos en Wandelsport Vlaanderen vzw hieraan bijdragen en verenigen ze hun krachten in de organisatie van "Te Gekke Wandelingen". Zo komt psychische kwetsbaarheid niet enkel onder de aandacht, maar kan iedereen op zijn of haar niveau ook een stap zetten naar een betere geestelijke gezondheid.

Tijdens de persconferentie werd ook het campagnefilmpje gelanceerd.

Barbara Dex, Guy Swinnen en Wouter Berlaen maakten voor deze campagne een wandellied onder de naam Dex, Swinnen & Berlaen. Het lied is verkrijgbaar via iTunes en Spotify.

De Trappistentocht lokte meer dan 4000 wandelaars naar Zoersel. Ook zin om mee te doen? Je ontdekt alles over de Te Gekke Wandelingen en dus ook de agenda voor de volgende wandelingen op www.tegekkewandelingen.be

< Terug