Nieuws

Gouden Palet organiseert 9de Ereprijs voor G-sporters

Torhout en tafeltennis, het is een gouden combinatie. Vorige week vond in de Stedelijke Sporthal de 33ste editie van het internationaal tafeltennistornooi Gouden Palet plaats. TTC Sportline staat garant voor een puike organisatie en kan rekenen op een grote opkomst (40 tafels en +/- 350 spelers).

Voor het G-tornooi waren er twaalf inschrijvingen (van sporters met een verstandelijke beperking). De 9de ereprijs voor G-sporters mocht dit jaar een grote Gullegemse delegatie van acht spelers en vier begeleiders welkom heten. In Gullegem wordt geïntegreerd gewerkt en kunnen de G-sporters op drie momenten in de week meetrainen. Verder waren er drie spelers van thuisclub TTC Sportline Torhout (die gewoonlijk trainen op dinsdag) en was ook Bram Deblauwe (Sterke Stut Oosterzele) aanwezig. 

Het G-tornooi werd vanuit de organisatie vlot begeleid met bijna continue activiteit op vier tafels. Het tornooi werd gespeeld in 2 fasen. Eerst waren er poulewedstrijden van telkens één set. Op die manier werden spelers heringedeeld in poules waarna mooie en vaak spannende wedstrijden tot drie winnende sets werden gespeeld.

De deelnemers waren bijzonder tevreden over de organisatie!
< Terug