Nieuws

Deze Bekende Vlamingen sporten mee tijdens '1 jaar Parantee-Psylos'

G-sport federatie Parantee-Psylos viert haar eerste verjaardag. We doen dit op donderdag 21 december met het evenement ‘1 jaar Parantee-Psylos’ én in het bijzijn van enkele Bekende Vlamingen. Zij zullen samen met enkele G-sporters zorgen voor het sportieve spektakel in de sporthal van provinciaal sportdomein Puyenbroeck. Inderdaad, op dezelfde plaats waar de apotheose van Music for Life van Studio Brussel plaatsvindt tijdens de Warmste Week.We zijn dan blij dat deze bekende gezichten komen meevieren: Sabine Appelmans (ex-toptennisster), William Boeva (stand-up comedian met een verleden in rolstoeltennis), Piet Den Boer (de Nederlander kopte KV Mechelen naar winst van de Europacup II in 1988 en is een échte G-sportambassadeur in Vlaanderen), Lies Lefever (stand-up comedian met een visuele handicap) en Tessa Wullaert (Red Flame met hart voor G-sport).

Tijdens het evenement zetten we verschillende van onze doelgroepen en onze brede werking in de kijker. We doen dat met vier sportieve quarters waarin G-sporters het opnemen tegen bovenstaande Bekende Vlamingen. Eerder konden we met genoegen meedelen dat onze paralympische kampioenen Laurens Devos en Florian Van Acker aanwezig zullen zijn en dat Chris Van den Abeele (VRT-radio) de avond aan elkaar zal praten.

WARME TOMBOLA MET TICKET NAAR TOKIO!


Naast het sportieve hoogtepunt voorzien we enkele verrassingsacts en is er onze Warmste Sport-tombola, waarin onder andere een vliegtuigticket voor twee personen naar Tokio te winnen valt! Kortom een avond vol plezier en spektakel in combinatie met een warme en gezellige sfeer.

We hopen dan ook van harte om je daar te mogen ontmoeten! Schrijf je snel in via dit online formulier
  
Parantee-Psylos is ook één van de Goede Doelen van Music for Life.

< Terug