Nieuws

1 jaar Parantee-Psylos: vier met ons mee in Puyenbroeck!

Op donderdag 21 december viert G-sportfederatie Parantee-Psylos haar eerste verjaardag met het evenement 1 jaar Parantee-Psylos. Het feest gaat door in de sporthal van het provinciaal sportdomein Puyenbroeck, waar op dat moment ook de Warmste Week van Studio Brussel zal doorgaan. Parantee-Psylos is ook één van de Goede Doelen van Music for Life.

Bij deze gelegenheid zetten we verschillende van onze doelgroepen en onze brede werking in de kijker. We doen dat met vier sportieve quarters waarin G-sporters het opnemen tegen Bekende Vlamingen. Zo zal er bijvoorbeeld een tafeltenniswedstrijd zijn waarin paralympische kampioenen Laurens Devos en Florian Van Acker elk met een BV samenspelen. Wie die BV’s zijn, maken we binnenkort bekend via onze Facebookpagina. De presentatie is in de bekwame handen van onze host Chris Van den Abeele van VRT-radio.

Behalve de sportieve galawedstrijden hebben we ook nog enkele verrassingsacts in petto en wie weet wint u wel het grote lot met onze Warmste Sporttombola waarin onder andere een vliegtuigticket voor twee personen naar Tokio te winnen valt. Kortom, meer dan redenen genoeg om er bij te zijn, om nog maar te zwijgen van de sfeer tijdens het gezellig samenzijn nadien!

We hopen dan ook van harte om je daar te mogen ontmoeten! Schrijf je snel in via dit online formulier
 < Terug