Nieuws

Ontdek jouw favoriete sport op REVA G-sport

Parantee-Psylos organiseert van 20 tot 22 april de REVA G-sport, een sportief kennismakingsprogramma boordevol initiaties en demonstraties van verschillende G-sporten. Dat vindt plaats tijdens Revabeurs in Fanders Expo Gent. 

Onderzoek wees uit dat heel wat mensen met een beperking niet aan sport doen. Nog niet, hopen wij dan. En het is vanuit de motivatie om die mensen aan te zetten tot bewegen dat Parantee-Psylos meewerkt op de Revabeurs, de informatiebeurs voor personen met een beperking.

Kom van 20 tot 22 april naar de REVA G-sport en proef er van meer dan tien verschillende sporten. Wil jij een leuke dag beleven? Of ben je op zoek naar een geschikte sport? Dan is de REVA G-sport hét niet te missen evenement. 

Binnenkort maken we het volledige programma bekend. Op onze facebookpagina @Parantee krijg je ook wekelijkse updates over de REVA G-sport. Vandaag maakten we het aanbod G-tafeltennis, met onder meer de komst van paralympisch kampioen tafeltennis Florian Van Acker (klasse 11) en zijn coach Nico Vergeylen bekend.

Volg het op de voet!
< Terug
2017_RevaG-sport_aankondiging.jpg