Activiteiten

OMNI - Recreatie - Jeugdsportfeest 2015

Begin 25/10/2015 10:00
Eind 25/10/2015 17:00
Sport Omnisport
Doelgroep fysieke handicap
verstandelijke handicap
visuele handicap
auditieve handicap
Websitehttp://www.parantee.be
Contactpersoon Lore Schaut
organisator: Parantee
tel: 09 243 11 72
email: jeugdsportproject@parantee.be
Locatie Provinciaal Sportcentrum Peerdsbos
Bredabaan 31
2930 Brasschaat
map
Meer info In 2013 vond de eerste editie plaats van het Jeugdsportfeest. Dit is de apotheose van een jaar werking van de clubs met jeugdwerking in het Jeugdsportproject ‘De jeugd, de DOEkomst’.

Op zondag 25 oktober 2015 zal er heel wat bewegen in Sportcentrum Peerdsbos: Parantee organiseert haar jeugdsportfeest, in samenwerking met haar clubs Wapper, Forest Wheels en de provincie Antwerpen. Op het jeugdsportfeest kan je als kind of jongere met een fysieke, verstandelijke of visuele beperking deelnemen aan verschillende bekende en minder bekende sportactiviteiten. In een mix van sport, spel, plezier en randanimatie, beleef je vast en zeker de dag van je leven! Ook je broer, zus, vriend of vriendin is welkom om mee te sporten! Parantee organiseert dit jeugdsportfeest voor haar jeugdsportclubs in het project de Jeugd, de DOEkomst, maar ook nieuwe gezichten zijn 100% welkom!

Je kan alle nieuwtjes rond het jeugdsportfeest volgen op onze Facebookpagina! Inschrijven kan via deze link tot 18 oktober en kost 7 euro per deelnemer. Kijk snel op de folder in bijlage voor alle informatie!
Uitnodiging Download hier
< Terug